Nooalle Herkkunuotta on helmi yhteistyökumppaniksi

Nooa tarjoilee tyylillä: Paistettua kuhaa, siianmäti-kananmunakastiketta, kyssäkaalia ja piparjuurta.

Nooa tarjoilee tyylillä: Paistettua kuhaa, siianmäti-kananmunakastiketta, kyssäkaalia ja piparjuurta.

Aurajokirannassa toimiva ravintola Nooa on saavuttanut suurta suosiota sekä paikallisten että matkailijoiden keskuudessa. Monipaikkaisen ravintolan annosmäärät päivässä ovat suuria, ja siksi yhteistyökumppaneilta odotetaan raaka-aineiden toimitusvarmuutta. Herkkunuotan kanssa yhteistyö aloitettiin vuoden 2019 alussa. 

 

Ravintola Nooa aloitti toimintansa vuonna 2017, jolloin se samalla uudisti koko Turun Vierasvenesataman palvelut. Nooa on osa yrityskokonaisuutta, johon kuuluvat turkulaiset Tårget, di Trevi ja Fontana sekä Nauvossa sijaitseva Båthuset.

 

Nooa tarjoaa asiakkailleen kahdentyyppistä tunnelmaa. Ravintolapuoli on ruokalistoiltaan ja sisustukseltaan modernin skandinaavinen ja viimeistelty. Kesäkaudella toimivalla kattoterassilla voi nauttia rennosti pientä baaripurtavaa ja ihailla ohi kulkevia veneitä

 

– Sijaintimme joen vieressä on harvinaislaatuinen. Missään muussa ravintolassa ei pääse näin lähelle Aurajokea astumatta laivaan, kertoo ravintoloitsija ja keittiömestari Simo Hallikainen.

 

Henkilökemialla on merkitystä

 

Yhteistyö Herkkunuotan kanssa on lähtenyt Hallikaisen mukaan hyvin käyntiin. 

 

– Tavarantoimittajien kanssa on erityisen tärkeää, että henkilökemiat toimivat. On mukavaa, kun tuntee saavansa palvelua, joka on hieman ”lite till”. Herkkunuotan väki tekee aina parhaansa ja vielä siitäkin enemmän. Esimerkiksi kauppias Johan tuli pitämään asiakkaillemme osteri-illan, joka sai suurta suosiota, hän kiittelee.

 

Toimitusvarmuus etusijalla

 

Nooan ruokalista on kompakti, ja sitä uudistetaan säännöllisin väliajoin. Kesäkaudella korostuvat kepeät maut, kun taas muulloin vuodesta ruokalista muuttuu sesonkien mukaan. Herkkunuotta on Nooalle tärkeä osa kymmenien tavarantoimittajien verkostoa. 

 

– Kumppanimme on pystyttävä toimittamaan meille suuriakin määriä nopealla aikataululla. Kalaa voi aika ajoin tarvita yllättäen lisää, jolloin toimittajalta vaaditaan reagointikykyä ja joustavuutta. Lisäksi meille tärkeää on tuotteiden korkea laatu ja kotimaisuusaste. Herkkunuotta on kyennyt vastaamaan vaatimuksiimme hienosti. Arvostamme Herkkunuotan toiminnassa erityisesti heidän aktiivista asennettaan. Toiveemme huomioidaan, ja herkkunuottalaiset pitävät meidät ajan tasalla uutuuksien suhteen, Hallikainen luettelee.

Taina Hellsten