Voiveljet luottaa iloiseen ja ammattitaitoiseen kalakauppiaaseen

 
fisu.png
voiveljet1.jpg

Mainioita makuelämyksiä turkulaiseen ravintolamaailmaan on jo kymmenen vuoden ajan tuonut Voiveljet Oy. Voiveljet on kuuden ravintolan kokonaisuus, johon kuuluvat Ravintola Panini, Göran, E. Ekblom, Smör, Anniskelukahvila Tiirikkala sekä Bruukki. Voiveljien ravintoloiden kalat ja äyriäiset saapuvat tuoreena Herkkunuotasta.

– Herkkunuotta on alusta lähtien ollut kalatoimittajamme kaikissa ravintoloissamme. Tukkurin valinta on ollut helppo. Herkkunuotan väki tekee työtään iloisella ja asiantuntevalla otteella. Yhteistyö heidän kanssaan sujuu mutkattomasti ja melkeinpä ajatuksen voimalla, kiittelee keittiöpäällikkö Jarno Seppä.

Eri tyylisiä toimijoita, laatu kaikissa tärkeää

Voiveljien ravintoloissa on kaikissa oma selkeä konseptinsa, mutta jokainen toimija vannoo ruoan laadun ja korkean palvelutason nimeen.

– Turussa on monipuolinen ravintolatarjonta, mikä on asiakkaiden kannalta hienoa. Toisaalta se on myös ravintoloitsijoille positiivinen asia, sillä kilpailu asiakkaista vaatii jatkuvaa valppautta ja innostusta kehittää omaa toimintaansa. Yhtenä esimerkkinä tuotekehittelystä on esimerkiksi ravintola Paninin italialainen perheillallinen, jossa monivaiheinen ateria tarjoillaan koko pöytäseurueelle yhteisesti jaettavaksi, Seppä kertoo.

Kalakauppiaat tilanteen tasalla

Voiveljien ravintolat tekevät Herkkunuotan kanssa päivittäin yhteistyötä, ja tästä syystä onkin tärkeää, että vuoropuhelu toimii luontevasti.

– Herkkunuotan väellä on tarkka käsitys siitä, mitkä meidän tarpeemme kalojen suhteen ovat. Esimerkiksi tilaamme Smörin lounas- ja illalliskalat edellisenä yönä, emmekä määrittele tilauksessamme kalalajeja. Herkkunuotta toimittaa meille sesonkiin ja ravintolamme käyttöön sopivaa kalaa tarvittavat määrät. Tämä toimintamalli on ollut meille hyvä, Seppä kuvailee.

Ravintoloiden annosten menekissä voi olla isoja vaihteluita, jolloin tarvitaan myös nopeaa reagointikykyä kalatukulta.

– Herkkunuotasta saa helposti täydennystä yllättävissäkin tilanteissa. Yhteydet pelaavat hienosti ja sijaintikin on meidän kannaltamme kätevän lähellä. Hätätilanteita ei pääse syntymään, Seppä iloitsee.

 
Anni Ringbom