Juhannus alkaa Herkkunuotasta

Herkkunuotta on juhannuksen virallinen kalarakas. Hae Herkkunuotan tiskiltä parhaat herkut keskikesän juhlaan. Valikoimassamme on paljon ihanuuksia kesäiseen pitopöytään ja grilliin. Palvelemmme juhannusaattona klo 12:een asti. Tervetuloa kylmälaukku kainalossa ostoksille!
Kokeile suosittua marinoitua mustekalaamme. Se on valmiiksi kypsennetty ja marinoitu, mikä tekee siitä upean raaka-aineen vaikkapa pastaan, salaatteihin tai risottoon. Se sopii myös nopeasti grillin kautta lautaselle sellaisenaan.
Uusien perunoiden kanssa suosittelemme mahtavaa mansikkasilliämme sekä suussa sulavaa sipulisiikaa. Rouheina paloina tarjoiltava sipulisiika on tehnyt herkullisen liiton punasipulin, kevätsipulin sekä tillin kanssa. Maista myös muita sillejämme.
Grillattavaksi olemme marinoineet sinulle valmiiksi esimerkiksi tonnikalaa, jonka maku tainnuttaa herkullisuudellaan kenet tahansa juhannusvieraista. Helppoa grillausherkkua ovat myös kokonaiset tiikeriravut ja kuoritut tiikeriravun pyrstöt. Grillattujen tiikerirapujen ansiosta et joudu kauaa seisomaan grillin ääressä, ja saat silti upeaa juhlatarjottavaa.
Ja mikäli juhannusyönä makkarahammasta kolottaa, ei tarvitse lihaa välttävienkään jäädä tyhjin vatsoin itkemään. Valikoimissamme on kalajuustonakkia irtomyynnissä. Nämä nakit vievät kielen mennessään, jopa lihansyöjiltä.